Nu besteld, direct verzonden

Originele ideeën en inspiratie carnavalskleding dames

Wij hebben heel veel carnavalskleding voor dames. Wij hebben namelijk een winkel vol Tutu’s, Tule rokken en accessoires. En wat is er nou leuker om te dragen met carnaval dan een tutu?

Met een tutu of tule rok kan je namelijk de meest originele verkleedoutfits voor dames maken. De dame hiernaast is heel creatief geweest met een roze tutu, watje en rode tape op haar laarzen. Maar je kan ook met alleen een tutu en een accessoire op je hoofd een groot effect bereiken. Bijvoorbeeld met een Minnie Mouse tutu en bijpassende oren heb je heel makkelijk en voordelig een hele leuke kleding voor carnaval.

Kijk rustig even verderop onze site voor carnaval inspiratie je kan kiezen tussen tutu’s, tule rokken, petticoats of accessoires of misschien maak je liever je eigen kleding en dan kan je bij de tule op rol kijken.

Carnaval inspiratie

Wil je eerst nog wat meer inspiratie voor carnavalskleding kijk dan op  onze carnaval Pinterest pagina aan. Daar verzamelen alle leuke ideeën om een tutu te dragen met carnaval.

Dames kunnen met hun kleding helemaal los tijdens carnaval. Carnaval is de tijd van het jaar om je helemaal uitleven. En eindelijk mag je aantrekken wat je eigenlijk veel vaker zou willen dragen. En dat geldt niet alleen voor kleine meisjes, maar ook grote meisjes vinden het heerlijk om helemaal over de top verkleed te gaan. En je weet wat ze zeggen:

Life is too short to wear boring clothes.

Tutu carnaval

De carnavals tutu is zeer geschikt voor carnaval, je kunt er namelijk heel veel verschillende dames carnavalskostuums van maken. Om maar een paar voorbeelden te geven: ballerina, Minnie Mouse, Alice in Wonderland, MM’s, Minion, Prinses, Steampunker, Rock ‘n’ Rollster, Madonna in the 80s, Heidi, Trolls, Een ananas en er was zelfs iemand op Pinterest zo fantasierijk dat ze als bubbelbad ging. Dus laat je fantasie los bedenk wat of wie je wilt zijn en ga aan de slag met één van onze tutu’s.

Wij kwamen zoveel leuke foto’s tegen op Pinterest dat wij ze voor je aan het verzamelen zijn op ons Pinterestbord carnavalskleding voor dames.