Nu besteld, Maandag verzonden

Ruilen en Retourneren

We wijzen je graag op de mogelijkheid jouw bestelling te retourneren en te ruilen:

Bij de aankoop van onze producten heb je de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden, gedurende veertien dagen vanaf de dag van ontvangst van het product. Je kunt jouw bestelling in die periode ruilen voor een ander product of retourneren en jouw bestelling terug laten betalen.

★ Maak bij ruilen of retourneren altijd gebruik van ons retourformulier, dat je hier kunt downloaden.

Tijdens de termijn van 14 dagen moet je, om recht op jouw herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de eventuele verpakking. Je mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet je het product met alle geleverde toebehoren en in de originele verpakking en staat, aan ons retourneren. Wij nemen alleen artikelen retour die voldoen aan de voorwaarden (ze moeten dus weer verkoopbaar zijn). Als het retour hier niet aan voldoet, is het zonde deze terug te sturen, wij nemen deze dan namelijk niet aan. Onze volledige verplichting naar jouw toe in geval van retournering kun je ook nalezen in onze algemene voorwaarden. 

Als je klachten hebt over TutuTule.nl, zullen wij deze binnen een termijn van 14 dagen, gerekend vanaf de datum van ontvangst, beantwoorden.