Nu besteld, maandag verzonden

Tutu carnaval

Tutu Carnaval 

Een tutu voor carnaval of vasteloavond? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben meer dat 200 soorten carnavals tutu’s op voorraad in heel veel lengtes en kleuren. Wij verkopen onze tutu rokken het hele jaar door voor fotoshoots, dansvoorstellingen, bruiloften, festivals, verjaardagen enzovoort, maar de grote piek vindt plaats met carnaval. De tutu is onlosmakelijk verbonden aan carnaval.

In 2017 was onze eerste carnaval (wiki). waar we geheel onvoorbereid aan begonnen. Wij wisten dat carnaval groot was maar niet dat het zo groot zou zijn. Tegenwoordig zijn we helemaal voorbereid op 2 weken per jaar ‘gekkenhuis’.

Het leuke van een een tutu winkel is dat wij alleen maar over tutu’s na hoeven te denken en speciaal voor carnaval tutu’s kunnen bedenken. Zo hebben wij tutu’s in de kleuren rood/geel/groen maar ook in rood/wit/geel.

Soms worden hele kostuums besteld en soms alleen de tutu om een zelf gemaakt kostuum compleet te maken. Sinds 2019 hebben we ook steeds meer bijpassende accessoires.

Tutu carnaval kopen

Op onze site vind je heel veel tutu’s. Om onderscheid te houden tussen alle rokken hebben we ze onderverdeeld in:

Tutu carnaval ideeën

Wij hebben het internet afgestruind voor tutu carnaval inspiratie en uitgezocht hoe je een tutu het beste kan dragen met carnaval. Met een tutu kan je heel veel kanten op van prinses tot minion. Laat je fantasie de vrije loop of struin ook zelf het internet af en je krijgt een overweldigende hoeveelheid tutu ideeën voor carnaval. Hieronder hebben wij een aantal ideeën voor je verzameld maar als je echt veel foto’s wilt zien kijk dan even op onze Carnaval Pinterest pagina.

Hou onze Carnaval Pinterest pagina in de gaten voor nog meer inspiratie.

Tutu Tule