Nu besteld, Maandag verzonden

Tutu Carnaval ideeën

Een tutu voor Carnaval of Vasteloavond? Dan zit je bij ons helemaal goed. Wij hebben meer dat 200 soorten carnavals tutu’s op voorraad in heel veel lengtes en kleuren. Wij verkopen onze tutu rokken het hele jaar door voor fotoshoots, dansvoorstellingen, bruiloften, festivals, verjaardagen enzovoort, maar de grote piek vindt plaats met carnaval. De tutu is onlosmakelijk verbonden aan carnaval. Bekijk dus eens onze verkleedkleding carnaval tutu’s.

Carnaval inspiratie dames

Wij hebben het internet afgestruind voor tutu carnaval inspiratie en uitgezocht hoe je een tutu het beste kan dragen met carnaval. Met een tutu kan je heel veel kanten op van prinses tot minion. Laat je fantasie de vrije loop.

Tutu’s bieden eindeloze mogelijkheden. Je kunt als fee verkleed gaan met een mooie pastelkleurige of glinsterende tutu gecombineerd met vleugels, een toverstaf, en een leuke tiara. Een andere populaire keuze is de ballerina-look, die je kunt samenstellen met een klassieke roze of witte tutu, spitzen en een sierlijke haarband.

Andere carnaval outfit ideeën

Naast de wat klassieke voorbeelden, zijn er ook hele leuke andere carnaval ideeën voor dames. Denk bijvoorbeeld aan een superhelden outfit met een tutu. Combineer dit met een bedrukt shirt en andere bijpassende accessoires zoals een cape en masker. Ook kun je heel stoer als piraat gaan, als dier of insect. Denk bijvoorbeeld aan een lieveheersbeestje, perfect met een rode tutu! Kortom, de tutu is een ongelooflijk veelzijdig kledingstuk dat inzetbaar is voor tal van originele, creatieve, en bovenal feestelijke carnavalsoutfits.

Inkopen doen bij Tututule

In 2017 was onze eerste carnaval (wiki). waar we geheel onvoorbereid aan begonnen. Wij wisten dat carnaval groot was maar niet dat het zo groot zou zijn. Tegenwoordig zijn we helemaal voorbereid op 2 weken per jaar ‘gekkenhuis’.

Het leuke van een een tutu winkel is dat wij alleen maar over tutu’s na hoeven te denken en speciaal voor carnaval tutu’s kunnen bedenken. Zo hebben wij tutu’s in de kleuren rood/geel/groen maar ook in rood/wit/geel.

Soms worden hele kostuums besteld en soms alleen de tutu om een zelf gemaakt kostuum compleet te maken. Sinds 2019 hebben we ook steeds meer bijpassende accessoires.

Tutu mogelijkheden

Op onze site vind je heel veel tutu’s die je kunt gebruiken voor leuke carnaval outfit ideeën. Om onderscheid te houden tussen alle rokken hebben we ze onderverdeeld in:

Foto’s voor carnaval inspiratie

Hieronder hebben wij een aantal carnaval ideeën voor je verzameld maar als je echt veel foto’s wilt zien kijk dan even op onze Carnaval Pinterest pagina.

Hou onze Carnaval Pinterest pagina in de gaten voor nog meer inspiratie.