Nu besteld, direct verzonden

TuTuTule en Stichting TuTu een mooiere samenwerking bestaat niet. 

Een half jaar geleden heb ik de kans gekregen TuTuTule over te nemen. Voor iemand die houdt van dansen, theater en alles wat maar een beetje creativiteit uitademt een perfect bedrijfje.  Tot dan toe had ik alleen een bedrijf met een focus op het design en de bouw van Webshops en sites. Dus de twijfel sloeg al toe voordat ik ja had gezegd. Kon ik dit wel, was dit wel waar ik voor gemaakt ben? Had ik het wel in me om de stap in de spotlight te zetten? 

Een aantal dagen aan wikken en wegen verder en de conclusie was; wie niet waagt wie niet wint. Ik hoor je al denken; en wat heeft dat dan te maken met Stichting TuTu? en als we toch bezig zijn wat is dat eigenlijk voor Stichting??

Om je eerste vraag te beantwoorden. Nadat ik de sprong in het diepe had gewaagd en ja had gezegd op het overnemen van TuTuTule.nl was het tijd om te bedenken hoe ik mijn ei kwijt zou kunnen binnen dit bedrijf. Hoe was ik van plan deze shop en bijbehorend platform vorm te geven. Moeilijk was het beantwoorden van deze vraag niet. Voor mij was het belangrijk dat TuTuTule een springplank zou worden waarmee ik bij zo veel mogelijk mensen een prachtige glimlach op het gezicht zou mogen toveren. 

Dat ik al zo snel de kans zou krijgen om dat te doen had ik in mijn wildste dromen niet durven hopen. Ik had er geen idee van dat mijn voorganger aan de geweldige papa achter Stichting TuTu 2 tutu’s had gedoneerd. De papa in kwestie heet Evert Muis. Misschien begint er al een belletje te rinkelen…

Evert Muis en Stichting TuTu

Evert Muis is een Super Papa. De Super Papa van een prachtige tweeling. Wat hem een Super Papa maakt is dat hij besloten heeft ondanks een diagnose terminale kanker heel veel actieve herinneringen achter te laten voor zijn kinderen. Herinneringen die zij later, wanneer hij er niet meer is, kunnen koesteren. Een van zijn wensen was om samen met zijn dochtertje een fotoshoot te doen. Dochterlief in een ballerina tutu en Evert in een gigantische roze tutu ernaast. Zie hier de gedoneerde tutu’s die voor Evert het begin waren van Stichting TuTu en uiteindelijk zouden leiden tot deze blog.

Even geleden werd ik gebeld door Stichting TuTu. De stichting die Evert samen met zijn vrouw Linda op heeft gezet. Een stichting die gezinnen met terminaal zieke ouders de mogelijkheid geeft om, net zoals Evert een prachtige tastbare herinnering te creëren. Herinneringen die achter gelaten kunnen worden voor de aller dierbaarste personen in het leven van deze ouders. 

Stichting TuTu had de vraag of ik als TuTuTule zou kunnen helpen om Evert zijn toekomstige nalatenschap nog wat mooier te maken. Ik kan je vertellen van twijfelen was bij mij spontaan geen sprake meer. Dus hier zit ik dan met 1 vraag aan jou.

Wil jij Evert en Stichting TuTu helpen?

Hoe je dat doet is heel makkelijk:

Koop een tutu! Want van iedere verkochte tutu doneer ik als TuTuTule namelijk een deel van de winst aan de stichting van Evert en Linda. 

En hangt je kast al vol tutu’s vrees niet ook dan kan je helpen. Volg Stichting TuTu op instagram en share en like zodat Evert zijn verhaal en onuitputtelijke liefde nog verder verspreid kunnen worden. 

Neem vooral ook een kijkje op de site van Stichting TuTu en klik op die prachtige ballerina roze donatie button. 

Want zoals je weet alle beetjes helpen!

Heel erg bedankt, 

En heel veel liefs,

⭐ Danaë