Nu besteld, Maandag verzonden

Carnaval ideeën groep

Ah, carnaval! De tijd van het jaar waarin iedereen samenkomt om te dansen, te lachen, en vooral… om te feesten! Daarnaast staat het in het teken van de leukste kostuums. En wat is er nu leuker dan deze bonte festiviteiten te delen met je vrienden? Laten we duiken in een wervelwind van ideeën voor jouw carnavalsgroep!

Carnaval tutu outfits voor een groep

De tutu is een speels en veelzijdig kledingstuk dat ideaal is om als basis te gebruiken voor een groepsoutfit, ongeacht het thema dat je kiest. Stel je voor: een hele groep vriendinnen als verschillende prinsessen, waarbij elke tutu aangepast is aan de specifieke kleuren en stijlen van de betreffende prinses. Of misschien wil de groep als een complete regenboog, waarbij elke persoon een tutu draagt in een andere kleur van de regenboog. Lees hier een aantal Carnaval ideeën voor een groep:

Regenboog Parade

Creëer een levendige, wandelende regenboog met je groep. Elke persoon kiest een kleur van de regenboog voor hun tutu. Combineer met bijpassende accessoires zoals gekleurde pruiken, hoeden, of gezichtsverf om het helemaal af te maken. Als groep brengen jullie een kleurexplosie waar jullie ook gaan!

Superhelden

Transformeer je groep in een superheldenteam. Gebruik tutu’s in de kenmerkende kleuren van bekende superhelden zoals Superman, Wonder Woman, en Spiderman. Voeg logo’s, capes en maskers toe om ieders outfit compleet te maken.

Het dierenrijk

Verander jullie groep in een vrolijke dierentuin. Of je nu kiest voor flamingo’s, bijen, of lieveheersbeestjes, tutu’s kunnen eenvoudig worden aangepast om dierenoutfits te maken. Gebruik bijvoorbeeld roze tutu’s voor een groep flamingo’s of zwart-gele strepen voor een zwerm bijen.

Favoriete films of series

Kies een populaire film of serie en kleed je als de personages. Harry Potter-huizen met bijbehorende gekleurde tutu’s of verschillende Disney-prinsessen met hun typerende kleurenschema’s kunnen beide verrassende en herkenbare kostuums opleveren.

Griezelige Groep

Voor een donkere twist: denk aan een groep heksen, zombies of vampiers, elk met een donker getinte tutu. Voeg thematische accessoires toe zoals heksenhoeden, valse vampier tanden of zombie make-up om de look compleet te maken.

Samen in synchronie: coördinatie is key

Het creëren van een groep outfit carnaval is niet alleen een visueel spectaculair iets, het is ook een bindende activiteit. Kies samen een thema dat iedereen aanspreekt en bedenk hoe je dit op een unieke en speelse manier kunt vertolken. Betrek iedereen in het proces van het maken of samenstellen van de kostuums en maak er een feestelijke voorbereidingsavond van.