Blog Tutu Tule

Dit is de blog van Tutu Tule. Hier vind je informatie over Tutu's & Tule.

Bijvoorbeeld hoe je zelf een tutu kunt maken, de geschiedenis van tule rokken, ideeën voor carnaval, inspirate voor feesten en alle andere redenen om een tule rok of tutu te dragen, en dat zijn er heel veel.....


Waarom wij geen gratis retour aanbieden

Af en toe krijgen wij van bezoekers aan onze webshop te horen dat ze het stom vinden dat wij geen gratis retour aanbieden. Met meestal als resultaat dat ze niet bestellen. Wij zouden aanzienlijk meer bestellingen binnen krijgen als wij gratis zouden verzenden heen en terug. En toch hebben we er bewust voor gekozen omdat niet te doen.

Lees meer...


De perfecte carnavalsoutfit voor dames

Carnaval is de tijd om je helemaal uit te leven wat kleding betreft, maar hoe bedenk je nu de leukste carnavalsoutfit ever? Wij hebben een stappenplan en een paar ideeën voor je op een rijtje gezet om je te helpen de perfecte carnavalskleding te bedenken.

Lees meer...
 Tutu maken

Ben je op zoek naar een tutu in een speciale kleurencombinatie die wij niet kunnen leveren? Dan kun je overwegen zelf je tutu te maken. En je hebt geen naaimachine nodig. 

Lees verder

 


Halloween

Halloween is een feestdag waarvan de oorsprong ligt in Ierland, Verenigd Koninkrijk, Canada en Amerika. Inmiddels wordt Halloween ook steeds populairder in Europese landen waaronder Nederland en België.

Lees verder

 


Carnavalskleding Dames

Carnaval is de tijd van het jaar om je helemaal uitleven wat betreft kleding. En eindelijk mag je aantrekken wat je eigenlijk veel vaker zou willen dragen. En dat geldt niet alleen voor kleine meisjes, ook grote meisjes vinden het heerlijk om helemaal over de top verkleed te gaan. Lees meer over dames carnavalskleding.

 


Carnaval 2020 - 10 veelgestelde vragen

Wanneer is het carnaval 2020?
Wat is de geschiedenis van carnaval?
Wat gebeurt er op 11 november?
Waarom roepen ze ‘Alaaf!!’?
Lees ze alle 10 met de antwoorden

 


5 Redenen waarom verkleden zo goed is voor je kind

1) Verkleden bevordert de fantasie
2) Met verkleden leren ze zichzelf kennen
3) Verkleden versterkt relaties
4) Verkleden is genderneutraal
5) Verkleden verbetert de communicatie

Lees het het hele verhaal over verkleedkleren kind


Verkleedkleren blog

Tutu carnaval

Met een webwinkel vol tule rokken en tutu’s kunnen wij natuurlijk niet achterblijven met carnaval. In 2017 was onze eerste carnaval waar we geheel onvoorbereid aan begonnen. Wij wisten dat carnaval groot was maar niet zo groot.

Lees het hele verhaal....

 


Petticoat

Een petticoat of onderrok is een kledingstuk, een soort ondergoed dat onder een rok of een jurk wordt gedragen. De precieze betekenis ervan varieert door de eeuwen heen en tussen landen.

Meer weten over petticoats? Lees het hele verhaal... 


 

© 2016 - 2021 Tutu Tule | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel