Navigatie
artikelen per pagina
 • € 9,95

  Korte witte tutu rokje 36cm
  Korte witte tutu rokje 36cm

  KORTE WITTE TUTUDit witte tutu rokje heeft een lengte van 36cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer rekbaar…

  € 9,95
 • € 10,95

  Wit tutu rokje 44cm
  Wit tutu rokje 44cm

  WITTE TUTUDit witte tutu rokje heeft een lengte van 44cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor…

  € 10,95
 • 7,95 tm 9,95

  Witte Tutu met zilveren stipjes
  Witte Tutu met zilveren stipjes

  WITTE TUTU MET ZILVEREN STIPJESWitte Tutu met reflecterende zilveren stipje dus glinsteren heel leuk in het licht. Of het nou voor carnaval is of voor een voorstelling van het Zwanenmeer, iedereen kan deze Tutu aan aangezien er 3…

  € 7,95
 • € 24,95

  Super tutu wit
  Super tutu wit

  SUPER TUTU WITBen je op zoek naar vol en met voering? Dan is dit de tutu voor jou. Deze witte tule rok is gemaakt van heel veel tule en heeft een lengte van 44-50 cm (beetje afhankelijk tot waar je meet).

  De rok is er in 3 maten…

  € 24,95
 • € 34,95

  Witte petticoat
  Witte petticoat

  WITTE PETTICOATVolle korte witte petticoat. Deze petticoats kun je onder een rok dragen maar ook heel leuk zonder. Met een lengte van 35 cm zijn ze kort(!). De rokken zijn beschikbaar in 2 maten:

  De matenDe leverancier noemt de…

  € 34,95
 • Veel nodig? Bel!

  Goedkope tutu
  Goedkope tutu

  WITTE KORTE TUTU PETTICOATHeb je heel veel korte tutu rokjes nodig voor dansvoorstelling, praalwagen of studentenfeest? Laat het even weten en wij maken een mooie prijs voor je. Dit zijn echt goedkope rokjes en eigenlijk alleen…

  € 3,95
 • Champagne tutu rokje 44cm
  Champagne tutu rokje 44cm

  TUTU CHAMPAGNEDit champagne kleurig (creme/geboken wit) tutu rokje heeft een lengte van 44cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in…

  € 10,95
 • Grijze tutu rokje 44cm
  Grijze tutu rokje 44cm

  GRIJZE TUTUDit grijze tutu rokje heeft een lengte van 44cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor…

  € 10,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Korte roze tutu rokje 36cm
  Korte roze tutu rokje 36cm

  KORTE ROZEE TUTUDit roze tutu rokje heeft een lengte van 36cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer rekbaar…

  € 9,95
 • 10,95 + een witte tutu

  Roze tutu dames (+ gratis witte tutu)
  Roze tutu dames (+ gratis witte tutu)

  ROZE TUTU DAMES (EN WITTE TUTU)2 Tutu's voor 10,95. De witte is prima, de roze is te zacht en soms beetje scheef geknipt.

  Dit roze tutu rokje is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor carnaval, themafeesten,…

  € 10,95
 • op=op nog 4

  Roze tutu met gouden sterren
  Roze tutu met gouden sterren

  ROZE TUTU MET GOUDEN STERRENDe onderste 2 lagen tule zijn effen roze en de bovenste laag is bedrukt met gouden glitter sterren. Het tule is iets zachter dan de meeste van onze tutu's en valt dus niet heel wijd.

  Dames tutu

  Deze…

  € 10,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Korte fuchsia tutu rokje 36cm
  Korte fuchsia tutu rokje 36cm

  KORTE FUCHSIA ROZE TUTUDit fuchsia roze tutu rokje heeft een lengte van 36cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is…

  € 9,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Fuchsia tutu rokje 44cm
  Fuchsia tutu rokje 44cm

  FUCHSIA ROZE TUTUDit fuchsia roze tutu rokje heeft een lengte van 44cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer…

  € 10,95
 • Super tutu fuchsia roze
  Super tutu fuchsia roze

  SUPER TUTU FUCHSIABen je op zoek naar vol en met voering? Dan is dit de tutu voor jou. Deze fuchsia tule rok is gemaakt van heel veel tule en heeft een lengte van 44-50 cm (beetje afhankelijk tot waar je meet).

  De rok is er in 3…

  € 24,95
 • Lange tutu rok - fel fuchsia
  Lange tutu rok - fel fuchsia

  LANGE TUTU ROK - FEL FUCHSIADeze lange tutu rokken zijn geweldig. Ze zijn gemaakt van een lint waarom heen allemaal lange stroken tule zit geknoopt. De rok is 100cm lang en supervol.

  De knopen zit nu vrij dicht bij elkaar en zijn…

  € 59,95
 • Roze petticoat
  Roze petticoat

  ROZE PETTICOATVolle korte fel roze petticoat. Deze petticoats kun je onder een rok dragen maar ook heel leuk zonder. Met een lengte van 35 cm zijn ze kort(!). De rokken zijn beschikbaar in 2 maten:

  De matenDe leverancier noemt de…

  € 34,95
 • nu 2 voor € 12,95

  1 zalm en 1 felroze tutu
  1 zalm en 1 felroze tutu

  ZALM EN FELROZE TUTU2 tutu's voor 14,95. Waarom? Het randje van de roze tutu is een beetje gerafeld en de zalm tutu is net niet vol genoeg. Maar samen maken ze een top combi.

  De lengte is 44 cm en de taille gaat van 70cm t/m…

  € 14,95 € 12,95
 • Baby-Dames vanaf € 12,95

  Handgeknoopte Tutu - roze/wit/lichtblauw
  Handgeknoopte Tutu - roze/wit/lichtblauw

  GEKNOOPTE TUTU - WIT/ROZE/BLAUWHandgeknoopte tutu's, het is een elastiek met daar omheen tule geknoopt. Lekker vol maar je moet erwel iets onder dragen. Hoe verder het elastiek uitrekt hoe verder de knopen tule van elkaar af gaan…

  € 12,95
 • Geknoopte Tutu - roze/wit/lichtblauw
  Geknoopte Tutu - roze/wit/lichtblauw

  GEKNOOPTE TUTU - WIT/ROZE/BLAUWDit is een proefmodel en is er maar 1 van gemaakt. Een echte limited edition dus. Het is een hele volle tule rok, maar ook te gebruiken als tule tafel rok. Het gaat om een lang roze lint maar daarom…

  € 29,95
 • Korte aqua blauw tutu rokje 36cm (licht blauw)
  Korte aqua blauw tutu rokje 36cm (licht blauw)

  KORTE AQUA BLAUWE TUTUDit aqua blauwe tutu rokje heeft een lengte van 36cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer…

  € 9,95
 • Aqua blauwe tutu rokje 44cm
  Aqua blauwe tutu rokje 44cm

  AQUA BLAUWE TUTUDit aqua blauwe tutu rokje heeft een lengte van 44cm en is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor dansvoorstellingen, themafeestjes, festivals, en carnaval.

  Het elastiek in de taille is zeer…

  € 10,95 € 7,95
 • Paarse tutu rokje 44cm
  Paarse tutu rokje 44cm

  PAARSE TUTUDit paarse tutu rokje is gemaakt van 3 lagen tule en is het meest geschikt voor carnaval, themafeesten, festivals, balletvoorstellingen, vrijgezellendfeesten enz enz

  Tutu specificatiesLengte: 44cm
  Maat: 1 maat met heel…

  € 10,95
 • Petticoat zwart/paars
  Petticoat zwart/paars

  PETTICOAT ZWART/PAARSVolle korte zwarte petticoat met paarse ruches. Deze petticoats kun je onder een rok dragen maar ook heel leuk zonder. Met een lengte van 35 cm zijn ze kort.

  De matenDe leverancier noemt de maten XS-M en…

  € 34,95
 • € 34,95

  Lichtblauwe petticoat
  Lichtblauwe petticoat

  LICHTBLAUWE PETTICOATVolle korte lichtblauwe petticoat. Deze petticoats kun je onder een rok dragen maar ook heel leuk zonder. Met een lengte van 35 cm zijn ze kort(!). De rokken zijn beschikbaar in 2 maten:

  De matenDe…

  € 34,95
 • Lange tutu rok - blauwtinten
  Lange tutu rok - blauwtinten

  LANGE TUTU ROK - BLAUW TINTEN (BLAUW, WIT, MINTGROEN)Deze lange tutu rokken zijn geweldig. Ze zijn gemaakt van een lint waarom heen allemaal lange stroken tule zit geknoopt. De rok is 100cm lang en supervol.

  De knopen zit nu vrij…

  € 59,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Kort blauw tutu rokje 36cm
  Kort blauw tutu rokje 36cm

  KORTE BLAUWE TUTUDeze korte blauwe tule rok is gemaakt van 3 lagen tule en heeft een lengte van 35 cm. Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor de rok geschikt is voor bijna iedere maat van XS t/m M. Voor meiden vanaf…

  € 9,95
 • € 8,95 nog 3 eind mei meer

  Blauw tutu rokje 44cm
  Blauw tutu rokje 44cm

  BLAUWE TUTUDeze zijn lekker voordelig, het tule is iets zachter dan normaal.

  Deze blauwe tule rok is gemaakt van 3 lagen tule en heeft een lengte van 44 cm. Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor de rok geschikt is…

  € 10,95 € 8,95
 • Super tutu blauw
  Super tutu blauw

  SUPER TUTU BLAUWBen je op zoek naar vol en met voering? Dan is dit de tutu voor jou. Deze blauwe tule rok is gemaakt van heel veel tule en heeft een lengte van 44-50 cm (beetje afhankelijk tot waar je meet).

  De rok is er in 3…

  € 24,95
 • Donkerblauwe tutu rokje 44cm
  Donkerblauwe tutu rokje 44cm

  DONKER BLAUWE TUTUDeze donker blauwe tule rok is gemaakt van 3 lagen tule en heeft een lengte van 44 cm. Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor de rok geschikt is voor bijna iedere maat van XS t/m XL.

  Donker blauwe…

  € 10,95
 • mint groen tutu rokje 44cm
  mint groen tutu rokje 44cm

  MINT GROEN TUTULet op: deze tutu's zijn gemaakt van een minder zware tule en daardoor minder vol. Daarom verkopen wij er 2 voor 14,95. We adviseren er 2 over elkaar te dragen maar het is ook een manier om voordelig aan tutu's te…

  € 14,95 € 12,95
 • 59,95

  Lange tutu rok - zacht groen
  Lange tutu rok - zacht groen

  LANGE TUTU ROK - ZACHT GROENDeze lange tutu rokken zijn geweldig. Ze zijn gemaakt van een lint waarom heen allemaal lange stroken tule zit geknoopt. De rok is 100cm lang en supervol.

  De knopen zit nu vrij dicht bij elkaar en zijn…

  € 59,95
 • 1 groen en 1 zachtgroene Tutu
  1 groen en 1 zachtgroene Tutu

  GROENE EN ZACHTGROENEN TUTU2 tutu's voor 14,95. Waarom? De zachtgroene tutu is net niet vol genoeg en de donkergroene heeft een smallere taille dan normaal (62cm - 80 cm). Maar samen maken ze een top combi.

  Beide tutu zijn 44 cm…

  € 14,95 € 12,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Korte groene tutu rokje 36cm
  Korte groene tutu rokje 36cm

  KORTE GROENE TUTUDeze korte groene tule rok is gemaakt van 3 lagen tule en heeft een lengte van 36 cm. Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor de rok geschikt is voor bijna iedere maat van XS t/m XL. Het elastiek is op…

  € 9,95
 • uitverkocht, eind mei meer...

  Groene tutu rokje 44cm
  Groene tutu rokje 44cm

  GROENE TUTUDeze groene tule rok is gemaakt van 3 lagen tule en heeft een lengte van 44 cm. Het elastiek in de taille is zeer rekbaar waardoor de rok geschikt is voor bijna iedere maat van XS t/m XL.

  Groene tutu voor carnavalDe…

  € 10,95
 • +gratis groene tutu

  Groen tutu rokje met voering
  Groen tutu rokje met voering

  GROEN TUTU ROKJE MET VOERINGOp=Op bij deze laatste groene tutu's met voering krijg je gratis een tutu zonder voering om er eventueel overheen te dragen voor meer volume. Deze groen tutu is rekbaar tot 95cm.

  Let op: niet erg bol,…

  € 14,95 € 12,95
 • Super tutu Groen
  Super tutu Groen

  SUPER TUTU GROENGroen blijft lastig te fotograferen het gaat hier echt om gras groen.

  Ben je op zoek naar vol en met voering? Dan is dit de tutu voor jou. Deze groene tule rok is gemaakt van heel veel tule en heeft een lengte van…

  € 24,95
 • Nu € 29,95

  Tutu met led lampjes groen
  Tutu met led lampjes groen

  GROENE TUTU MET LED LAMPJES∙ Supervol!
  ∙ Led lampjes! Dus superveilig op de fiets naar huis.
  ∙ Super rekbaar elastiek! Gaat goed vanaf maat 36 t/m XXL (110cm rekbaar toto 120cm), echt waar!
  ∙ Schijnt zo goed als niet door…

  € 34,95 € 29,95
 • Lampjes defect € 19,95

  Tutu groen (lampjes defect)
  Tutu groen (lampjes defect)

  GROENE TUTU (MET DEFECTE LED LAMPJES)Hoef de lampjes niet voor jou maar wil je wel een grote groene tutu dan is dit je kans. Bij deze tutu doen de lampjes het niet meer.

  ∙ Supervol!
  ∙ Super rekbaar elastiek! Gaat goed vanaf…

  € 34,95 € 19,95
 • € 14,95 + gratis groene tutu!

  Tutu carnaval rood,geel en groen (+groene tutu)
  Tutu carnaval rood,geel en groen (+groene tutu)

  CARNAVALS TUTUOP =OP , Met GRATIS groene tutu voor eronder. We hebben een partij groene tutu's (iets anders dan onze standaard groene tutu) en bij iedere carnavals tutu krijg je er een groene tutu bij.

  Tutu voor carnaval in de…

  € 14,95 € 12,95
 • neon geel groene tutu rokje 42cm
  neon geel groene tutu rokje 42cm

  Deze tutu is gemaakt van 3 lagen tule en komt met een lengte van 44 cm

  € 10,95 € 8,95
artikelen per pagina

Tutu rok

Een tutu rok kopen doe je meestal voor carnaval, balletvoorstellingen, festivals, themafeesten of bijvoorbeeld een vrijgezellendag.

Tutu carnaval

Mocht je een tutu willen dragen tijdens carnaval en ideeën nodig hebben kijk dan naar onze Pinterst pagina tutu carnaval.

Carnavalskleding Dames

Je bent op zoek naar carnavalskleding voor dames en je wilt een Tutu, maar wat draag je er dan bij? Er zijn zoveel opties dat wij er heel veel voor je hebben verzameld op onze Pinterest pagina special over carnavalskleding voor dames.

Tutu kopen

Alles over het kopen van een Tutu vind je op onze informatie pagina. Hier vind je alles over bestellen, verzenden, retour en dergelijke.

© 2016 - 2018 Tutu Tule | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.